Over ons

Westside Sailing B.V. is de officiële Bavaria dealer voor de Benelux. De Duitse zustermaatschappij Westside Sailing GmbH is de officiële Bavaria dealer voor West-Duitsland.

Algemeen directeur Thomas Thurau is al 25 jaar aan Bavaria Yachtbau verbonden. In deze periode zijn meer dan 1300 nieuwe Bavaria jachten door zijn handen gegaan. Gezien de enorme ervaring met de producten van Bavaria Yachtbau, is Westside Sailing in staat haar klanten optimaal te adviseren.

Marina Muiderzand is al meer dan 20 jaar een belangrijke vestigingsplaats voor de Bavaria-verkoop. Om dit voort te zetten heeft Westside Sailing ervoor gekozen, naast de vestiging in Lemmer, een verkoopkantoor bij Yachting Company Muiderzand te openen. Deze samenwerking met een ervaren makelaar is een ideale aanvulling op de verkoop van nieuwe Bavaria-zeiljachten. Hierdoor komen productexpertise en makelaarservaring samen.

In dit kader is aanvullend Bavaria Brokerage opgericht, met specialisatie op de internationale verkoop van Bavaria-occasions. Het nieuwe kantoor in Muiderzand wordt permanent bezet door Marlon Thurau. Op beide locaties zijn Bavaria-eigenaren van harte welkom voor advies, service en verkoop van hun huidige Bavaria.

Servicewerkzaamheden, upgrade en refit worden uitgevoerd door Brando Smit met 25 jaar ervaring in de Bavaria-service. Indien gewenst, levert Westside Sailing de complete Bavaria-range ook als Custom Line, waarbij individualisme centraal staat.

Naast de vestigingsplaatsen in Nederland beschikt Westside Sailing ook over service- en uitleverfaciliteiten in Portorož (SLO), Palma de Mallorca (ES) en Barcelona (ES).