Uw betrouwbare Yachtdealer in Europa

Bij ons bent u verzekerd van een goede service. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid servicenetwerk opgebouwd dat reikt tot in alle hoeken van Europa. Als trotse dealer van Bavaria Yachts en Bali Catamarans, bieden wij niet alleen de mooiste jachten en catamarans aan, maar zorgen wij er ook voor dat u altijd en overal op ons kunt rekenen.

Of u nu op zoek bent naar een luxueuze Bavaria Yacht voor uw volgende avontuur op zee, of een innovatieve Bali Catamaran om de horizon te verkennen, wij staan voor u klaar. Onze deskundige teams staan paraat om u te adviseren bij de aanschaf, en onze servicepartners doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw vaartuig de nodige service krijgt.

Met ons brede servicenetwerk kunnen wij snel en efficiënt hulp bieden, ongeacht waar u zich bevindt. Van onderhoud en reparaties tot aanpassingen en upgrades, wij zorgen ervoor dat uw vaarplezier ongestoord blijft.

Originele Onderdelen

Als u reserveonderdelen voor uw BAVARIA of BALI wilt bestellen, stuur ons dan uw gegevens naar info@westside-sailing.nl. Voer eenvoudig uw contactgegevens en informatie over het gewenste reserveonderdeel in. Daarnaast hebben we het rompnummer en het bouwjaar van uw schip nodig om de juiste reserveonderdelen te selecteren. Na het indienen van uw aanvraag sturen wij u verdere informatie en een offerte.

De meeste Bavaria onderdelen zijn bij SVB24 te bestellen, alle BALI onderdelen verlopen via ons.