The new sailing yacht of 2023

De BAVARIA C46 zet een nieuwe standaard in de combinatie van veel ruimte, uitstekende vaareigenschappen en innovatieve oplossingen. Net als alle C-LINE modellen is de BAVARIA C46 gecreëerd in samenwerking tussen het BAVARIA ontwikkelingsteam en Cossutti Yacht Design en biedt een overtuigende combinatie voor de meest uiteenlopende eisen aan boord.

De BAVARIA C46 combineert de typische royale BAVARIA ruimte aan boord en de beproefde Made-in-Germany degelijkheid met nog meer zeilprestaties en meer comfort aan boord. De kenmerkende achterkanten en de BAVARIA V-boeg hebben de BAVARIA C38 en C42 al uitzonderlijk goede en snelle vaareigenschappen gegeven.

Cossutti Yacht Design heeft deze ontwerpfilosofie opnieuw met succes toegepast op de 14,86 meter lange en 4,70 meter brede romp van de BAVARIA C46. Het resultaat is dat de BAVARIA C46 wendbaar stuurt, de wind nog sneller omzet in bootsnelheid en tegelijkertijd zorgt voor maximaal grote hutten in het achterschip en voorschip. Zo vormen ruimte en zeilplezier een winnende combinatie op de BAVARIA C46.

13,95 m

Length of Hull

4,70 m

Beam of Hull

3 - 5

Cabins

More information about the Bavaria C46

Formulier C-Line 46